+31648253387

About

about Me

Jaap Berends

JW Berends aka (Lodive ) produceert songs in zijn eigen studio voor allerlei artiesten maar ook voor zijn eigen label LoDive.

Samen met WKKR (G Scherstra) brengen we elke week een track uit op de diverse streaming platformen.

Maar elke week werken we ook aan tracks voor anderen.

 

 

 

Bio

Biography

Vanaf jonge leeftijd heb ik met bandrecorders geknutseld en daarmee opnames gemaakt. Zo maakte ik gitaar- en pianoliedjes. Vanaf het conservatorium bezig geweest met Atari MIDImodules en de 4 sporen recorder. Vanaf die tijd ging ik ook producties inspelen voor reclames bij bevriende producers. Na aanschaf van mijn eigen 16 sporen recorder maakte ik cd opnames en live opnames voor allerlei projecten.

Na mijn conservatoriumtijd begon ik met Tom van Beers mijn eigen studio: B-wave. Hier maakten we commercials, filmmuziek en kindermuziek voor radio en tv.  Na een aantal intensieve jaren in de studio wilde ik weer meer live optreden en stopte daarom met B-wave. Het studiowerk bleef wel trekken, maar ik wilde aan minder commerciële opdrachten kunnen werken. Daarom begon ik mijn eigen studio aan huis.

Tegenwoordig maak ik animaties en voor die animaties produceer ik eigen muziek en het totaalplaatje. Ook ben ik artiest en produceer ik nummers die uitkomen op de diverse platforms zoals Spotify en Apple music.

Hire Me

Contact for Bookings